De mode van het volgende seizoen

We zitten in de winter maar kijken al uit naar de lente. Dan zullen de temperaturen stijgen en dat betekent dat we de kledingkast weer moeten uitpluizen voor kledingstukken die passen bij het seizoen. Laten we eens kijken naar een paar van de belangrijkste modetrends voor de lente van komend jaar. Hopelijk doe je zo wat ideeën op en dan ben je er over een paar maanden helemaal klaar voor. Lees je mee?

Textuurtje hier, textuurtje daar

Textuurtjes zijn helemaal hip. We zien ze in van alles terugkomen. Van kunst tot meubels en ook in kleding. Denk bijvoorbeeld aan pompons en ruches. Dit zijn plooien of franjes die aan kledingstukken worden toegevoegd om een romantisch effect te creëren. Ze komen vooral veel voor op jurken, blouses en rokken.

Helemaal pastel

Een van de belangrijkste trends voor de lente is pastelkleuren. Deze trend komt ook vaak terug, bijna jaarlijks! Denk aan zachte, subtiele tinten. Deze kleuren zijn perfect voor een frisse, vrolijke look en zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren en prints. Ga voor een kleurrijke outfit of laat één item met pastelkleur er juist tussenuit springen.

Alles voor het comfort

Zoals altijd willen we het ook gewoon lekker warm hebben. Comfort en stijl gaan hand in hand en iedereen die het daar niet mee eens is, heeft nog geen Parajumpers damesjas aangehad. Deze warme jassen zijn perfect voor koud weer maar doen het ook goed als het een beetje warmer wordt. Deze producten zijn van geweldige kwaliteit en zien er prachtig uit. Door deze combinatie gaat je kleding veel langer mee. Niet alleen omdat het minder snel slijt, ook omdat je het liever nog een keer draagt. Kijk in het assortiment van Parajumpers wat zij nog meer bieden aan producten.

Mag het een maatje groter?

Tot slot zullen we dit jaar ook veel oversized kledingstukken zien. Ook dit is een trend die steeds vaker terugkomt. Oversized kledingstukken zijn stukken die groter zijn dan je normale maat en ze zijn perfect voor een nonchalante, comfortabele look. Ze zijn ook gemakkelijk te combineren met verschillende outfits als statement piece of als accessoire, of beide!

De lente is een prachtig seizoen en biedt veel opties als het om mode gaat. Zo kan je warmere outfits dragen, en outfits die beter passen als vooral het weer warm is. Je kan met laagjes werken en ga zo maar door. Tijd dus om deze trends in te slaan zodat jij straks helemaal los kunt gaan in hét seizoen van de mode!